Welkom bij SGOK!  
 
 

Huidig bestuur

Marijn Schipper - Voorzitter


Mijn naam is Marijn Schipper, eerstejaars coassistent aan de VU en voorzitter van SGOK. Twee jaar geleden ben ik, samen met Emma en Indy, betrokken geweest bij de oprichting van SGOK. Afgelopen jaar heb ik de functie vicevoorzitter met veel plezier mogen vervullen. Ik ben heel blij dat ik dit jaar voorzitter van deze mooie vereniging mag zijn. Samen met het bestuur hopen we er weer een fantastisch jaar van te maken! In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten, uit eten te gaan, te lezen en gezelligheid op te zoeken. Hoewel ik van jongs af aan wist dat ik arts wilde worden, heb altijd een brede interesse gehad. Ik vind gynaecologie en kindergeneeskunde hele mooie en interessante vakgebieden, waar ook veel praktijkvaardigheden bij komen kijken. De ideale combinatie dus bij SGOK!


Sylke van Kempen - Vicevoorzitter

 

Ik ben Sylke van Kempen en momenteel zit ik in de wachttijd voordat ik aan de coschappen mag beginnen. Deze wachttijd mag ik o.a. opvullen als vicevoorzitter van SGOK! Vorig jaar heb ik mij als PR-functionaris binnen het bestuur bezig gehouden met naamsbekendheid geven aan SGOK, middels o.a. de sociale media. Ik kijk ernaar uit om mij weer een jaar in te mogen zetten voor deze geweldige vereniging en samen met mijn bestuur leuke activiteiten neer te zetten voor alle leden! Ik hoop jullie bij onze activiteiten te treffen! 


Deniz Hikmet - Secretaris


Hi allemaal! Mijn naam is Deniz Hikmet, ik ben 20 jaar oud en zit in mijn derde jaar van Geneeskunde aan de VU. Aankomend jaar zal ik binnen het bestuur van SGOK de functie als secretaris vervullen. In mijn vrije tijd vind ik het onder andere leuk om creatief bezig te zijn, muziek te maken en te luisteren. Ik kijk ernaar uit om me nog een jaar in te mogen zetten voor meer praktijkervaring voor studenten en degenen die geïnteresseerd zijn in de kindergeneeskunde en gynaecologie zoals ik, de kans geven om kennis te maken met deze mooie vakgebieden. Ik hoop net als vorig jaar weer samen met de andere bestuursleden zo leuk en leerzaam mogelijke excursies, lezingen en workshops voor jullie neer te zetten. Misschien tot gauw bij een van onze activiteiten!


Lise van der Weide - Penningmeester


Hoi ik ben Lise van der Weide, ik ben 2e jaars geneeskunde student aan de VU en ik ben dit jaar jullie penningmeester. Ik ben vorig jaar zelf ook lid geweest bij SGOK en heb enorm genoten van alle activiteiten. Ik ben als penningmeester voornamelijk verantwoordelijk voor het bekostigen van alle leuke activiteiten die jullie komend jaar gaan krijgen! In mijn vrije tijd ga ik graag naar terrasjes met vriendinnen en ben ik elke week op het hockeyveld te vinden. Ik heb enorm veel zin in mijn bestuursjaar, tot snel!


Shanna Falah - Activiteitencoördinator Gynaecologie


 Hi, ik ben Shanna Falah en ik zit in mijn tweede jaar van geneeskunde. Na vorig jaar lid te zijn geweest, mag ik dit jaar het bestuur in als activiteitencoördinator gynaecologie. Ik zal mij dan vooral bezighouden met het organiseren van leuke lezingen en activiteiten binnen dit vakgebied. Verder ben ik in mijn vrije tijd graag met vrienden en familie, houd ik van reizen en ben ik altijd actief bezig. Ik heb enorm veel zin om een leuk jaar neer te zetten voor onze leden! Tot snel!


Marwa el Fazazi - Activiteitencoördinator Kindergeneeskunde

 

Heyhoi allemaal, mijn naam is Marwa el Fazazi en ik ben tweedejaars geneeskunde student. In mijn vrije tijd spendeer ik nogal wat tijd aan het zitten op terrasjes, maar vaak wandelen ik ook door de stad of in de natuur (het is maar net wat mijn stemming is haha). Verder ben ik vaak met familie en vind ik het leuk om tripjes te maken. Aankomend jaar zal ik in het bestuur zitten met de functie activiteitencoördinator kindergeneeskunde. Samen met het geweldige bestuur zal ik leuke activiteiten en interessante lezingen organiseren omtrent de kindergeneeskunde. Ik heb in ieder geval veel zin in dit jaar. Ik zie je dan ook graag volgend jaar bij deze met veel enthousiasme georganiseerde activiteiten en lezingen!